This is an example of a HTML caption with a link.

Despre Paste Tuti

Ne-am început activitatea în anul 1994 în Carei, Jud. Satu Mare ca societate mixtă româno-germană cu un capital de 10.000 USD, ce a funcţionat sub numele de West Contact SRL, domeniul principal de activitate fiind producţia de paste făinoase după reţete tradiţionale din bucătăria ungurească, ardelenească şi italiană. Această activitate ne-a adus rezultate frumoase cu care ne mândrim şi azi. Astfel, în topurile realizate de Consiliul National al Intreprinderilor private Mici şi Mijlocii din România am ajuns pe locuri fruntaşe în clasamentul pe domeniu, după cum urmează:
Locul VI în anul 2004
Locul VI în anul 2005
Locul VIII în anul 2006
Locul XI în anul 2007

paste tuti fabrica carei

În anul 2008 am schimbat denumirea firmei în SC Paste Tuti SRL, cu același domeniu de activitate, menținându-ne în continuare în topul firmelor:
Locul XI în anul 2008
Locul V în anul 2009
Principalele produse fabricate de către firma noastră sunt:
TĂIȚEI cu ouă în diferite variante(forme): melcișori, romburi, frunze, cuș-cuș, scoici, pătrate mari, fidea, lăști(ambalaj 200g și 1 Kg);
Macaroane vrac: tub spirale, pene, spirale, cornuri, cornuri mari, cuș-cuș, lăști ondulate, scoici(ambalaj 3Kg);
MACAROANE DURUM: spirale, pipe, pene, tub spirale, cornuri, cornuri mari(ambalaj 400g)
PASTE EXTRA fără ouă: spirale, corn, tub spirale, pene(ambalaj 400g)

fabrica paste tuti camere frigorifice

Menționăm că firma noastră a implementat începând cu 01.01.2007 sistemul de management al calitatii HACCP parte a SR EN ISO 22000/2005 în ceea ce privește siguranța alimentelor.Prin implementarea acestui standard se asigură calitatea şi siguranța alimentară în vederea obţinerii unui grad ridicat de satisfacţie a consumatorului. Portofoliul de produse Paste Tuti a fost extins în curând prin implementarea în producție de noi produse realizate pe baza unor rețete din bucătăria ungurească cum sunt pastele Nagyházi cu 8 ouă și Colțunași cu magiun. În prezent produsele noastre sunt distribuite în mai multe județe din Ardeal după cum urmează: ARAD, ALBA,CLUJ, BISTRITA, BIHOR, MURES, MARAMURES, TIMIS, SALAJ ȘI SATU MARE.

retete cu paste si carne retete cu paste fara carne